СИТЕ КАТЕГОРИИ
ВКУПНО 1536 ПРОИЗВОДИ
Навигација на сајтот

Референтна листа

Р.бОбјект – Локација Инвеститор Година Опис на услуга
1Канцеларии во објект Канцеларии во објект 2021 Канцеларии во објект
2КанцеларииМинистерство за Локална Самоуправа  2021Набавка и монтажа на роло завеси и метални аксесоари
3Канцеларии во објект Уставен Суд на Р.С.Македонија   2021Набавка и монтажа на зебра завеси
4Училници СОТУ Ѓорѓи Наумов Битола  2021Набавка и монтажа на роло завеси
5Ходник и деловни просторииСекретаријат за Европски Прашања  2021Набавка и монтажа на текстилен под
6Училници СОУ Орде Чопела Прилеп   2021Набавка и монтажа на роло завеси
7Училници СУГС Цветан Димов Скопје   2021Набавка и монтажа на разни завеси за потребите на инвеститорот
8Деловни просторииНИКОБ Агенција за обезбедување   2021Набавка и монтажа на роло завеси со мотор за потребите на инвеститорот
9Деловни простории ЛЕОРОН Дубаи Подружница Скопје  2022Набавка и монтажа на роло и плисел завеси за потребите на инвеститорот
10Деловни простории Македонска Академија на Науките и Уметностите  2022Набавка и монтажа на ПВЦ Вариолајт завеси 
11Кабинети и училнициССОУ Коле Неделковски Велес   2022Набавка и монтажа на зебра завеси
12Апартмани и канцеларииАлбански Театар Скопје   2022Набавка и монтажа на лесни и драпер завеси
13Ходници и останати просторииСУГС Цветан Димов Скопје   2022Набавка и монтажа на маркизет завеси и драпери
14Разни објекти, станбено деловни простори и куќи Група клиенти во РСМ и надвор од територијата на РСМ  2017 – денесНабавка и монтажа на различни видови завеси согласно барањата и потребите на клиентите
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare